Ани Владимирова

Магистър по психология, педагогика и история от СУ „Св. Климент Охридски”, преминала обучение при Робърт Дилтс – последно поколение НЛП  (Холандия), НЛП Практик, НЛП Мастер, сертифицирана от М.Пелехатий („Институт по NLP”, Москва).

Професионален опит

Основател и организатор на работата на първия в България сайт за електронна терапия www.e-therapy.bg (2003). Над 20-годишна практика в областта на практическата психология. Като фирмен психолог създава система от обучителни тестове за различни професионални умения, тренинги за развитие на комуникативни умения, акцептиращо поведение и решаване на конфликти. През цялото това време успоредно работи психотерапия с клиенти. От 2003 г. извършва безплатна диагностика на деца на възраст от 5 до 15 години с поведенчески, емоционални и образователни проблеми. На база практиката си като детски психолог създава авторска програма за промоция на психично здраве при деца 6-11 г., по която и в момента се работи в част от училищата в София. Координатор по проекти на Асоциация „Училище и здраве”. Създава авторската програма за развитие на творческо мислене при деца 6-11 г. (включена в европейския годишник за иновативни психологически методики). От 2003г. в УС на веригата първи частни клиники „Торакс”.

Основен лектор е в обучения за младежки лидери, консултиране, когнитивно-поведенческата психотерапия, както и в практическите обучения на студенти по Психология. Има публикации и доклади по методите за промоция на психично здраве (Четвърта национална среща на БАУЗ), за проблемите на психотерапията при деца с нервно-мускулна дистрофия (Международен конгрес по Нервно-мускулна дистрофия). Изнася доклад на тема “Дистанционно консултиране” на Петия конгрес по психология в гр. София. Има 15 години практически опит в подбор на участници за риалити формати по предварително зададени личностни характеристики и поведенчески профили. Авторско психологическо реалити „Истински истории” (67 епизода, излъчени в най-голямата българска телевизия bTV).

Ани работи само с корпоративки клиенти и проекти.

За индивидуални консултации ще ви свържем с доц.д-р Пепа Митева. Пепа е магистър по Психология и организационна психология, преподавател и автор на множество статии и трудове в български и чуждестранни публикации като THOMSON Readers и SKOPUS. Има богат опит и е доказала своя професионализъм през годините.

 

Switch The Language

    Като експерти със значителен опит в различни сфери ние отлично разбираме от какво огромно значение е всеки един сегмент от бизнеса и не само, независимо дали се касае до стартираща компания или до по-нататъшното развитие и растеж на бизнеса.

    ТЕЛЕФОН

    + 359 893 009 538