Теодора Атанасова

Теодора Атанасова е специалист по маркетинг и реклама в областта на дигиталните медии, като в момента работи в най-голямата комуникационна компания в България за 2019-та година – Ogilvy Group Bulgaria. Работила е за международни и локални брандове, сред които National Geographic, A1, L’Oreal, Unilever, H&M. Основните й насоки са стратегическо планиране, social media маркетинг, както и създаване, и менажиране на съдържание.

Теодора е бакалавър по Журналистика от Софийския университет „Св. Климент Охридски”. В продължение на 2 години пише в български и англоезични електронни издания, сред които Public Republic, списанието за изкуство и култура на Капитал – Light, както и в немския сайт BerlinLogs.com. Има публикувани над двайсет интервюта с български и чуждестранни артисти. Занимава се с разработването на фестивал за късометражно експериментално кино в Берлин, част от ежегодните събития на Medienwerkstatt im Kulturwerk des bbk Berlin през 2017-та година.

Експерт маркетинг и реклама
Switch The Language

    Като експерти със значителен опит в различни сфери ние отлично разбираме от какво огромно значение е всеки един сегмент от бизнеса и не само, независимо дали се касае до стартираща компания или до по-нататъшното развитие и растеж на бизнеса.

    ТЕЛЕФОН

    + 359 893 009 538